Özcan Akyol duikt in de voetbaljournalistiek op NPO Radio 1

Özcan Akyol krijgt weer een eigen programma op NPO Radio 1. Dit keer gaat het programma over de stand van de voetbaljournalistiek in Nederland. ‘Studio Eus’ is vanaf vrijdag een maand lang elke vrijdag te horen om 13.30 uur.

Özcan Akyol duikt in de voetbaljournalistiek op NPO Radio 1Studio Eus
Is er nog sprake van onafhankelijke verslaggeving in de voetbaljournalistiek? Of van objectiviteit? En waar blijft de nieuwe, kritische generatie voetbalverslaggevers?

Özcan Akyol, die eerder het radioprogramma ‘Onze man in Deventer‘ presenteerde op Radio 1: “We gaan met de beroepsduiders geen clubs en voetballers analyseren, maar juist hun eigen beroepsgroep, die momenteel erg in beweging is.

Samen met Ellen Deckwitz ondervraagt hij komende vrijdag PSV-persmanager Thijs Slegers in de NPO Radio 1 studio.

Voor de daarop volgende afleveringen hebben Jaap de Groot (chef sport De Telegraaf), VI-presentator Wilfred Genee en Studio Sport-anchor Tom Egbers al toegezegd zich aan het vragenvuur van Eus te willen onderwerpen.

Studio Eus is op 3, 10, 17, 24 en 31 augustus om 13.30 uur te horen bij BNNVARA op NPO Radio 1. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten