Ochtendshow Mattie en Marieke op Qmusic start 3 september

De nieuwe ochtendshow met Mattie Valk en Marieke Elsinga start op 3 september op Qmusic. Dit heeft het radiostation bekendgemaakt. De naam voor het nieuwe programma is “Mattie & Marieke.”

Ochtendshow Mattie en Marieke op Qmusic start 3 september In juni werd bekend dat het doek ging vallen voor de ochtendshow “Mattie, Fien & Igmar.

Mattie Valk gaat verder met Marieke Elsinga, die hiermee terugkeert op het oude nest.

Elsinga verliet in 2016 Qmusic om zich op haar tv-carrière te storten. Wel was ze af en toe als invaller te horen op Qmusic. Vanaf 3 september is ze dus definitief terug.

Het radiomaken is altijd blijven kriebelen en ik vind het dus ook fantastisch dat ik mijn werk bij Qmusic kan combineren met mijn werk voor RTL,” aldus Elsinga. “Ik heb heel veel zin om de show met Mattie te gaan maken, we hebben altijd al een goede klik gehad en wat is er nou leuker dan samen elke dag Nederland wakker maken?!

Inmiddels is de eerste promotie voor de nieuwe ochtendshow al gestart. Het duo staat namelijk op de reclameposters van het spelletje “Het Geluid” die door het hele land in de bushokjes hangen.

Niet alleen start Qmusic op 3 september met de nieuwe ochtendshow, maar ook met de gloednieuwe programmering. Alleen Domien Verschuuren begint later. De nieuwe middagdeejay van Qmusic is pas vanaf 1 oktober te horen op het station. [Radiowereld.NL]