Varend Corso Westland uitgebreid te volgen bij Omroep West

Omroep West, de regionale publieke omroep voor het noordelijke deel van Zuid-Holland, staat op 3, 4 en 5 augustus in het teken van het Varend Corso. De versierde vaartuigen trekken dan onder meer door het Westland, Delft, Schipluiden en Den Haag. Het thema van de 21e editie is ‘Helemaal Hollands’.

TV West
Op zaterdag 4 augustus is het Varend Corso van vanaf 13.00 uur tot 14.30 uur live te volgen via TV West. Op zondag 5 augustus is vanaf 17.00 uur een sfeervolle samenvatting te zien op TV West. De samenvatting wordt daarna elk uur herhaald tot en met maandagmiddag. Omroep West werkt voor deze uitzendingen nauw samen met de lokale omroep van de gemeente Westland: WOS Media.

89.3 Radio West
In de aanloop naar het Varend Corso zijn op Radio West diverse reportages te horen over de voorbereidingen op het corso. Met name in de programma’s ‘Aan de Bak’ (werkdagen 9.00-12.00 uur) en ‘Studio Haagsche Bluf’ (werkdagen 16.00-19.00 uur).

Op zaterdag 4 augustus doet een verslaggever in het programma ‘Uit!’ (9.00-12.00 uur) live verslag vanaf de route van het corso. [Radiowereld.NL]

Foto: Omroep West / Marjan de Jong

Gerelateerde berichten