Winston Gerschtanowitz test Gerard Ekdom op mensenkennis

SBS6 start donderdag (30 augustus) met het tweede seizoen van programma ‘Mensenkennis’ waarin elke week twee BN’ers de strijd met elkaar aan: ze schatten het gedrag en de reacties van mensen in, in allerlei bijzondere situaties. De eerste gast is onder andere Radio 10 deejay Gerard Ekdom

Winston Gerschtanowitz test Gerard Ekdom op mensenkennis Presentator Winston Gerschtanowitz test in dit nieuwe seizoen hoe het is gesteld met de mensenkennis van Gerard Ekdom, maar ok van Shelly Sterk, Fajah Lourens, Hélène Hendriks en Wilfred Genee.

De gasten krijgen elke week andere psychologische experimenten en sociale dilemma’s voor de kiezen. Hoe reageren gewone mensen op ongewone situaties? Laten mensen zich omkopen? Wat doen mensen als ze gevraagd worden om te liegen? En als ze zien dat iemand geld tekort komt, wie legt er dan bij en wie niet? Kunnen kinderen een geheim bewaren?

Om te testen hoe goed hun mensenkennis is, krijgen ze fragmenten te zien waarbij ze moeten inschatten wat de persoon in het filmpje gaat doen. Wie is de ‘beste mensenkenner’ van Nederland? De eerste uitzending van ‘Mensenkennis’  is 30 augustus vanaf 20.30 uur. [Rado.NL]