Krijgt Wilfred Genee een middagshow op Radio Veronica?

Wilfred Genee krijgt waarschijnlijk een middagshow bij Radio Veronica. Hij zou dan op de uren van Niek van der Bruggen komen tussen 16.00 en 19.00 uur. Daarnaast blijft hij ook het voetbalpraatprogramma ‘Veronica Inside’ presenteren op TV Veronica.

Krijgt Wilfred Genee een middagshow op Radio Veronica? De kans is groot dat Genee straks dagelijks in de middag te horen is op Radio Veronica. Maar er gaan ook geruchten dat hij alleen op vrijdag een programma gaat presenteren en de rest van de week ‘de voetbalexpert’ wordt van Radio Veronica.

Volgens het Algemeen Dagblad is er nog niets definitief. “Maar er wordt over wel gesproken”, bevestigt Rick Romijn, sidekick van Edwin Evers. Mocht Genee een middagshow krijgen dan zullen Rick Romijn en Niels van Baarlen daarbij mogelijk aanschuiven.

Rick Romijn : “Ik doe nu ook de muziek bij Gerard Ekdom voor Radio 10 en ga sowieso aan de slag bij Veronica. En dit middagprogramma zou ik ook erg leuk vinden”. Waarschijnlijk wordt deze week meer duidelijk.

Sinds 2009 maakt Genee ook het radioprogramma ‘The Friday Move‘ voor BNR Nieuwsradio. In zijn contract is volgens het AD geregeld dat hij dat programma altijd kan blijven maken. [Radiowereld.NL]