Zoek
Sluit dit zoekvak.

Deejay van Slam vraagt zijn vriend verkering op de radio (filmpje)

Slam-DJ Harm den Besten heeft zijn vriend live op de radio verkering gevraagd in de late avondshow Harm & Kees. Hij was pas een week met hem aan het daten en had daarom een discussie met Kees Dorresteijn of het niet te vroeg was. Na veel positieve reacties van luisteraars besloot hij de stap te wagen.

Harm en Kees zijn vrienden en delen in hun show alles uit hun leven. Ze hebben het al vaak gehad over het dateleven van Harm en dus besloten ze luisteraars advies te vragen over het vroege verkeringsverzoek.

Ze kregen daarop veel reacties van luisteraars die ook snel verkering hebben gekregen. Harm besloot daarom zijn vriend Robbert live te bellen en het te vragen.

Wat ben je een eikeltje!
Toen Robbert de telefoon opnam en Harm hem vroeg reageerde hij in eerste instantie met ‘Wat ben je toch een eikeltje’. Daarna zei hij volmondig ‘ja’. Voor de zekerheid gaf Kees hem nog een weg terug, maar het bleek dat Robbert Harm alleen even wilde terugpakken voor de actie. Harm is de eerste radio-DJ die zijn vriend verkering vraagt op de radio.

De late avondshow is te horen van maandag tot en met donderdag op Slam van 22:00 tot 00:00 uur. [Radiowereld.NL]