Jojanneke van den Berge presenteert Privacytest

Welke trucs gebruiken hackers om in je computer te kunnen snuffelen? Hoeveel privacy hebben we straks nog nu camera’s ook gezichten kunnen herkennen? En weten techgiganten als Google en Facebook nu echt meer over jou, dan jijzelf?

Jojanneke van den Berge presenteert Privacytest In de Privacytest gaat Jojanneke van den Berge op zoek naar antwoorden op deze en andere vragen. Hoeveel weten we eigenlijk al van privacy? In drie vragenrondes test het tv-programma hoe privacybewust Nederland is. Live deelnemen kan ook via de NPO 3-app.

Jojanneke van den Berge wordt in de Privacytest bijgestaan door deskundige Joost Schellevis, techjournalist bij de NOS. Gijs Rademaker van het EenVandaag Opiniepanel presenteert de resultaten van een groot privacy-onderzoek. Hoe belangrijk vinden wij onze privacy? En hoe bewust zijn we van de gevaren?

De Privacytest is te zien op maandag 15 oktober om 20.25 uur op NPO 3. [Radiowereld.NL]