Zoek
Sluit dit zoekvak.

Coen en Sander leven voor één dag in eigen sprookje

De kaartverkoop van de nieuwe editie van ‘Das Coen und Sander Fest’ start maandag (12 november) om 16.45 uur. Na Duitse, Friese en winterse sferen, duiken ze nu voor de negende editie van ‘Das Fest’ onder in een wonderlijke sprookjeswereld.

Coen en Sander leven voor één dag in eigen sprookje Deze keer vindt ‘Das Coen und Sander Fest’ plaats op vrijdag 15 februari 2019. Het wordt het enige feest waar Roodkapje en de Boze Wolf samen de polonaise lopen en waar de Gelaarsde Kat een kater aan overhoudt.

Das Fest wordt voor de tweede keer georganiseerd in de Jaarbeurs in Utrecht.

Coen Swijnenberg: “Het wordt een feest waarvan ik morgen niets meer weet! In ieder geval zijn alle ingrediënten weer aanwezig om het onvergetelijk te maken: bier, sfeer, een prachtige locatie en geweldige artiesten. De eerste artiest die we mogen onthullen is dé feestact van het moment: Snollebollekes.” [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten