Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vroempoen-actie Lubach vindt navolging bij deejays

De actie Vroempoen van Arjen Lubach lijkt aan te slaan. Diverse deejays waaronder Gerard Ekdom, Sander Hoogendoorn, Giel Beelen, Mattie en Marieke, Ruud de Wild, Mark+Rámon, Edwin Evers en Domien Verschuuren hebben de promo van Arjen Lubach maandag één of meerdere keren uitgezonden in hun radioprogramma.

Vroempoen-actie Lubach vindt navolging bij deejays De promo wordt alleen uitgezonden na de verkeersinformatie op diverse radiostations, maar niet op Slam en 100%NL.

De programmadirectie wil geen aandacht schenken aan de actie van Lubach.

In de uitzending ‘Zondag met Lubach’ liet de programmamaker afgelopen zondag de promo horen: “Deze files worden in stand gehouden door de Nederlandse regering. Automobilistje pesten. Vroemvroem.” Het is niet bekend hoelang de deejays promo op de radiozenders laten horen.

Om meer voorstanders te werven voor spitshefffing stelt Arjen Lubach ook een positiever woord voor de belasting te bedenken, zoals doorrijdoekoe of vroempoen. [Radiowereld.NL]
Foto: Pixabay