Ferry Maat’s Soulshow wederom terug op de radio

De Soulshow met Ferry Maat komt wederom voor één keer terug. Donderdagavond (29 nov) is deze nog één keer te horen op NPO Radio 2 tussen 19 en 20 uur, zo meldt Ferry Maat op FB. Deze maand is het namelijk 45 jaar geleden dat de Soulshow voor het eerst te horen was.

Ferry Maat’s Soulshow wederom terug op de radio Voor NPO Radio 2-deejay Wouter van der Goes de reden om Ferry Maat te bellen in zijn programma Wout2day.

De Soulshow is een legendarisch radioprogramma. In de jaren 80 zat ik iedere donderdagavond aan de radio gekluisterd. De muziek uit de Soulshow heeft mijn persoonlijke smaak voor een groot deel gemaakt tot wat het nu is”.

Wouter van der Goes sprak Ferry Maat in zijn uitzending op Radio 2 om hem te feliciteren met de 45e verjaardag van de Soulshow. Tijdens het gesprek ontstond het idee om nog eenmaal de donderdagavond als vanouds te laten klinken, een uur lang tussen 19 en 20 uur in Wout2day. Compleet met de jingles van toen. En natuurlijk een mix in de “Bond van Doorstarters”. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email