Matthijs van Nieuwkerk en Leo Blokhuis in De Top 2000 Quiz

Het einde van het jaar nadert dus ook Top 2000. Om alvast in de stemming te komen spelen Matthijs van Nieuwkerk en Leo Blokhuis met drie teams van bekende Nederlanders de ‘Top 2000 Quiz’. Aan de hand van de favoriete platen van de kandidaten duiken zij in deze hitlijst aller tijden vanaf 29 november op NPO 3.

Matthijs van Nieuwkerk en Leo Blokhuis in De Top 2000 Quiz De teams van de 2018-editie zijn: tv-presentatrice Irene Moors en Radio 2 deejay Rob Stenders, cabaretiers Niels van der Laan & Jeroen Woe en de muzikanten Giovanca & Thijs Boontjes.

Met de start van de ‘Top 2000 Quiz’ start ook meteen de Top 2000-stemweek.

De Top 2000 is een muziekevenementen waar jaarlijks circa 10 miljoen mensen minimaal 5 minuten naar kijken en luisteren. De lijst met 2000 nummers wordt elk jaar samengesteld door NPO Radio 2 met hulp van het publiek en is te horen van eerste kerstdag tot en met oudejaarsavond op Radio 2.

De NTR verzorgt achtereenvolgens de televisie-uitzendingen: ‘Top 2000 Quiz‘, ‘Top 2000: Untold Stories’ en ‘Top 2000 a gogo‘ op NPO 3. De Top 2000 is live te volgen op NPO 1 extra en ’s nachts op NPO 3. Het publiek kan de Top 2000 ook live beleven in het Top 2000 Café in Beeld en Geluid in Hilversum. Daarvoor moeten wel ruim van te voren kaarten worden gereserveerd. [Radiowereld.NL]

Foto: Annemieke van der Togt

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email