Zoek
Sluit dit zoekvak.

NLZIET nu ook te bekijken via Android TV-platform

NLZIET, de gezamenlijke online tv-dienst van NPO, RTL en Talpa heeft na een korte testperiode een app voor Android TV gelanceerd. Het Android TV-platform wordt gebruikt op veel populaire smart tv’s, waaronder Philips en Sony. Daarnaast is de NLZIET-app ook beschikbaar op diverse Android TV-mediaspelers, zoals de NVIDIA Shield.

NLZIET nu ook te bekijken via Android TV-platform NLZIET, een samenwerking tussen de Nederlandse Publieke Omroep, RTL Nederland en Talpa TV, geeft haar abonnees toegang tot het reclamevrije on demand aanbod van RTL XL, NPO Start Plus en KIJK.

Daarnaast biedt NLZIET live en replay streams aan van de zenders NPO 1, 2, 3, RTL 4, 5, 7, 8, RTL Crime, RTL Lounge, RTL Telekids en RTL Z, SBS6, Disney XD / TV Veronica, Net5, SBS9 en TV 538.

Niels Baas, directeur van NLZIET: ‘We zijn continu bezig om het online televisiekijken nog toegankelijker te maken. Naast de smartphone, tablet en connected tv-apps brachten we afgelopen maanden ook apps uit voor Apple TV en PlayStation 4. Tevens hebben we extra televisiezenders toegevoegd, waarmee we een online alternatief zijn voor het vaste tv-abonnement.‘ [Radiowereld.NL]