Radio 10 derde radiozender van Nederland

Radio 10 staat na Radio 538 en NPO Radio 2 voor het eerst in de Top 3. In één jaar tijd stijgt het aandeel in de doelgroep 10+ met 43%, van 6,9% naar 9,9%. In september-oktober’18 bereikte de landelijke radiozender 2,1 miljoen luisteraars. Dat zijn een half miljoen luisteraars meer ten opzichte van dezelfde meetperiode vorig jaar.

Radio 10 derde radiozender van Nederland Roland Snoeijer, radio director Radio 10: ‘We hebben hier maar één woord voor: Trots! Trots dat we een plek in de top drie veroverd hebben, trots dat de nieuwe programmering aanslaat bij de luisteraars en trots dat marktaandelen van de ochtend- en middagshow blijven groeien.

In het tijdvak van Gerard Ekdom (06:00-10:00 uur) stijgt het marktaandeel in één jaar tijd van 7,6% naar 12,7% in de doelgroep 30-59 jaar. Het programma ‘Somertijd’ heeft een recordaandeel van 13,8% in dezelfde doelgroep en is het best beluisterde middagprogramma bij de doelgroep mannen 30-59 jaar.’ [Radiowereld.NL]