Zoek
Sluit dit zoekvak.

Slam viert 250e aflevering The Boom Room en geeft 1000 euro weg

Het zaterdagavond danceprogramma “The Boom Room” viert op 23 maart haar 250e aflevering op Slam en dat gaat onder meer gevierd worden met een groot feest in Toffler Rotterdam. Daarnaast maken luisteraars komende weken op Slam kans op 1000 euro door vier beats te raden.

The Boom Room begon in 2014 op Slam en is volgens het radiostation ‘uitgegroeid tot het grootste House en Techno programma van Nederland.’

“Wekelijks worden meer dan 150.000 dance liefhebbers bediend door vaste host Gijs Alkemade, voor de nieuwste releases wordt maar liefst twee uur uitgetrokken door Jochem Hamerling, met gast optredens van internationale en nationale bazen zoals Boris Brejcha, Monkey Safari, Reinier Zonneveld en Eelke Kleijn. Daarmee is The Boom Room iedere zaterdagavond vijf uur lang het ultieme voorbeeld van Highbrow Radio,” aldus de radiozender.

Op 23 maart viert The Boom Room op zowel Slam als in Toffler Rotterdam haar jubileum. Meer dan logisch dus om de grootste House en Techno DJ en producer van dit moment uit te nodigen: Sidney Charles. Jochem Hamerling opent de avond volgens onnavolgbaar Boom Room recept.

Beat The Beat
Komende weken maken luisteraars van Slam elke week kans om 1000 euro te winnen met “Beat The Beat.” Het concept is simpel: raden van welke vier bekende hits de vier beats zijn uit het fragment.

De vier beats zijn elke maandag tot en met vrijdag om 07:15 uur, 10:15 uur, 14:15 uur en 17:15 uur te horen op Slam. De actie loopt tot eind maart. [Radiowereld.NL]