Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nadine Roos, Bo Maerten en Amber Delil versterken Slam

Slam krijgt versterking van drie vrouwen. Nadine Roos krijgt een eigen programma in het weekend, terwijl Bo Maerten en Amber Delil programma’s voor het YouTube kanaal van Slam gaan maken.

Nadine Roos, Bo Maerten en Amber Delil versterken Slam Nadine Roos (rechts) is sinds begin dit jaar als invaller op Slam te horen. Dat resulteert nu in een eigen programma.

Roos is voortaan elke zaterdag en zondag tussen 10 en 13 uur te horen op Slam. Ze won eerder het Q-College, het opleidingstraject van Qmusic, maar is daar nauwelijks te horen geweest.

Amber Delil (midden) gaat samen met Slam-deejay Bram Krikke het nieuwe programma “Statements” op het YouTube kanaal van Slam presenteren. Zij ontvangen diverse BN’ers waaronder Wilfred Genee, Peter Pannekoek, Famke Louise en Rico Verhoeven. Ook Bo Maerten (links) gaat binnenkort aan de slag met de opnames voor een nieuwe Slam serie

Delil heeft in de Nederlandse girlband TP4Y gezeten en is bekend van verschillende gastrollen in bekende YouTube series. Maerten is actrice en onder andere bekend van series als van God Los, Celblok H en Tessa. Ze speelde de hoofdrol in films als Wolf en Ron Goossens Low budget Stuntman. [Radiowereld.NL]
Foto: Slam