Kai Merckx en Joost Swinkels in de avond op Qmusic

Joost Swinkels is vanaf maandag 9 apriil elke doordeweekse avond te horen op Qmusic. Samen met Kai Merckx vormt hij de nieuwe avond van de radiozender. Na de middagshow van Domien Verschuuren is Kai Merckx van 19.00 tot 22.00 uur te horen. Van 22.00 tot 00.00 uur is het aan Joost Swinkels.

De 21-jarige deejay won in 2018 de Marconi Award voor Aanstormend Talent. Zowel Kai als Joost zijn ooit begonnen bij het Q-college, het interne opleidingstraject voor jong talent.

Qmusic vult de programmering op met Kai Merckx en Joost Swinkels uit het interne opleidingstraject omdat Igmar Felicia heeft laten weten dat Radio 538 per direct zijn nieuwe werkgever wordt.

Programmadirecteur Dave Minneboo: “Qmusic is al sinds 2017 marktleider in de avond* en met Kai en Joost gaan we dat de komende tijd verder uitbouwen. Kai is zowel op radio als in video en social media een multi-talent en een meester in het neerzetten van een goede sfeer.

Joost is met zijn 21 jaar een van de jongste deejays én een van de grootste beloftes op de landelijke radio. Kortom, een frisse nieuwe avond met grote talenten waar we de komende tijd nog veel van gaan horen”.

Hila Noorzai blijft te horen bij Qmusic in het weekend, van 18.00 tot 21.00 uur. Zij gaat zich daarnaast meer focussen op online en video. [Radiowereld.NL]