Search
Close this search box.

Radio 538 zet traditie voort met 538 Koningsdag op Chasséveld Breda

Na twee jaar keert Radio 538 terug naar Breda voor een live editie van ‘538 Koningsdag’. Op woensdag 27 april komen de deejays, artiesten en 538 luisteraars op het Chasséveld samen om traditiegetrouw de verjaardag van de koning te vieren. Het wordt de zesentwintigste keer dat het radiostation een fysiek Oranje-event organiseert.

De afgelopen twee edities vonden vanwege de coronapandemie virtueel plaats. Luisteraars kunnen zich vanaf woensdag pre-registreren voor tickets via 538.nl/koningsdag.

Coco Hermans, Radio Director 538: “Koningsdag is dé dag waarop heel Nederland zich verbonden voelt met elkaar en 538 al sinds jaar en dag samenkomt met artiesten en luisteraars om dit te vieren. Na twee coronajaren kijken we er ontzettend naar uit om weer fysiek samen te komen met onze luisteraars en artiesten.

Waar anders dan in dé Oranjestad van Nederland, Breda, waar we er voor het zevende jaar één groot feest van gaan maken!”

Kaarten zijn niet goedkoop. Om toegang te krijgen tussen 12.00 en 22.00 uur moet je 18+ zijn en betaal je voor 1 ticket 35 euro. [RadioWereld.NL]