Zoek
Sluit dit zoekvak.

Angela Groothuizen presenteert Obese met tien nieuwe deelnemers

Het vierde seizoen van Obese start woensdag om 20:30 uur bij RTL 4. In acht afleveringen komen tien deelnemers in actie tegen hun morbide obesitas, waaronder Wesley en Johanna, die als echtpaar samen de fysieke en mentale strijd tegen de kilo’s aangaan.

Onder begeleiding van een team van experts werken de deelnemers acht maanden hard aan een nieuwe levensstijl, die zij ook na ‘Obese’ kunnen blijven volhouden. De presentatie is in handen van Angela Groothuizen.

Presentatrice Angela Groothuizen: “In deze tijd waarin een groot deel van de bevolking te dik is én we elkaar een ‘perfecte wereld’ voorhouden op social media, vind ik een programma als ‘Obese’ heel relevant.

Het is altijd interessant om mensen maandenlang te volgen. Ik heb met de deelnemers meegeleefd en ik heb bewondering voor hoe ze het zware trainingsschema en het klaarmaken van de maaltijden in hun vaak al drukke leven hebben volgehouden. Bikkels.” [Radiowereld.NL]

Foto: Deelnemers Wesley en Johanna (foto: Maartje Brockbernd)

Gerelateerde berichten