Zoek
Sluit dit zoekvak.

Gerard Ekdom: Jeroen van Inkel was mijn radiovader

Jeroen van Inkel was de reden voor Gerard Ekdom waarom hij ook radiodeejay wilde worden. Dit schreef de ochtendman van Radio 10 onlangs in zijn column voor Veronica Magazine. “Ik zette mijn wekker op vrijdag om maar niks te hoeven missen van zijn ochtendshow.”

Gerard Ekdom: Jeroen van Inkel was mijn radiovader Net als vele andere deejays was ook Ekdom fan van Van Inkel, die tegenwoordig ’s ochtends op NPO Radio 5 te horen is.

Jeroen van Inkel was mijn radiovader, mijn voorbeeld, de reden waarom ik ook radiodeejay wilde worden”, aldus Ekdom in Veronica Magazine.

Het zorgde er zelfs voor dat Ekdom een verzamel-cd kocht waar hij als 15-jarig jochie geen enkel nummer van kende: Van Inkel’s Choice. “Deze verzamel-cd was voor mij een muzikale ontdekkingsreis. Stukje opvoeding van de meester.”

Tegenwoordig staat Ekdom, die momenteel op de reclameposters voor “De lach van 10” te zien is, samen met Rob Stenders te boek als misschien wel de grootste muziekkenners onder de radiodeejays in Nederland. [Radiowereld.NL]