Zoek
Sluit dit zoekvak.

Radiostations draaien nieuwe single van Dotan

Dotan wil met nieuwe muziek zijn imago weer oppoetsen nadat naar buiten kwam dat hij online nepaccounts gebruikte om zelf de publieke beeldvorming over hem te beïnvloeden. De zanger heeft de nieuwe single woensdagmorgen naar alle grote radiostations gestuurd die hem na 08.00 uur mochten draaien.

Radiostations draaien nieuwe single van Dotan De nieuwe single kreeg de toepasselijke titel Numb, wat verdoofd betekent in het Engels.

Radiostations zijn zelf redelijk positief over de nieuwe single van Dotan maar de luisteraars niet. Volgens Frank Dane van Radio 538 is de verhouding van de eerste reacties op social media 70% negatief tegen 30% positief.

Het is het eerste nummer van de zanger sinds hij onder vuur kwam te liggen vanwege zijn ’trollenleger’. De laatste plaat van Dotan dateert nog uit 2014. Op dit moment werkt hij in Los Angeles aan zijn nieuwe album.

Voor Radio 538 deejay en Shownieuws presentator Wietze de Jager is de ‘trollengate‘ nog lang niet afgelopen: “Als Dotan helemaal terug in de schijnwerpers wil, dan moet hij eerst uitleg geven“, vindt De Jager. [Radiowereld.NL]
Foto: Pixabay