Search
Close this search box.

Studio Brussel-deejay Christophe Lambrecht (48) overleden

De Vlaamse radiodeejay Christophe Lambrecht is zondag op 48-jarige leeftijd overleden als gevolg van hartproblemen. Dit meldt de VRT. Lambrecht was sinds 1999 te horen op Studio Brussel. “Studio Brussel is zijn stem kwijt”, reageerde zenderbaas Jan van Biesen.

Studio Brussel-deejay Christophe Lambrecht (48) overleden Lambrecht was de vertrouwde stem die de luisteraar naar het eind van de ochtend begeleide. Hij presenteerde namelijk de ochtendeditie van “Music @ Work”.

Ook was hij één van de drie deejays die zich 20116 liet opsluiten in het Glazen Huis voor de eerste editie van “Music for Life”, de Vlaamse editie van SeriousRequest. In 2015 zat Lambrecht al enige tijd ziek thuis.

“Vandaag hebben wij afscheid moeten nemen van onze Christophe Lambrecht. Hij werd 48 jaar”, schrijft Studio Brussel op Twitter. “We kunnen dit nieuws echt niet vatten. We wensen zijn familie, zijn vrienden en al zijn trouwe luisteraars alle sterkte toe. Rust zacht, lieve vriend.

We verliezen de warmste collega die we hadden. Hij was een minzaam, fantastisch mens“, vult Studio Brussel Zenderbaas Van Biesen aan.

Het nieuws over het overleiden van Lambrecht is als een bom ingeslagen bij Studio Brussel. Als eerbetoon draait de zender tot tenminste maandag 13 uur non-stop uitsluitend de favoriete muziek van de deejay. [Radiowereld.NL]
Foto: VRT

Gerelateerde berichten