NPO Radio 1 opent Tourcafé in Beeld en Geluid

Wielrenliefhebbers kunnen deze zomer in het NPO Radio 1 Tourcafé live de uitzendingen van NOS Radio Tour de France bijwonen. Van zaterdag 20 juli tot en met zaterdag 27 juli opent het café dagelijks zijn deuren in Beeld en Geluid op het Media Park in Hilversum.

NPO Radio 1 opent Tourcafé in Beeld en Geluid Luisteraars zijn tijdens deze laatste week van de Ronde van Frankrijk van harte uitgenodigd om de magie van Radio Tour de France samen van dichtbij te beleven.

Met het Tourcafé lijkt NPO Radio 1 mee te willen koersen op het succes van het NPO Radio 2 Top 2000 Café, dat elk jaar haar deuren opent tijdens de hitlijst.

Onmiskenbaar
NOS-presentatoren Robbert Meeder en Gert van ’t Hof volgen samen met oud-wielrenners vanuit Hilversum dagelijks de koers op de voet. Met de bekende jingles en tunes, de Tourartiest, De Kwis Die Niet te Googelen Is door cabaretière Cindy Pieterse en de rubriek met de opmerkelijkste Tour-weetjes op sociale media.

En met de elementen die Radio Tour onmiskenbaar Radio Tour maken: Sebastiaan Timmerman die meekoerst op de motor, het spannende finishverslag van Gio Lippens en de interviews net na de meet door Steven Dalebout. Allemaal te zien en te horen in het NPO Radio 1 Tourcafé, elke dag vanaf 14.00 tot circa 18.30 uur.

Retourtje Radio Tour
Het NPO Radio 1 Tourcafé leent zich bij uitstek voor een ‘retourtje Radio Tour’ per fiets. Iedereen is welkom, van individuele wielrenners tot tourclubs, maar ook omafietsen en e-bikes vinden een plekje in de stalling. Natuurlijk kunnen bezoekers ook op andere manieren naar Hilversum komen om samen van de Tour de France te genieten.

Radio Tour de France is overigens al vanaf zaterdag 6 juli te horen op NPO Radio 1. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten