Radio 538 wijzigt ook nachtprogrammering

Niet alleen de weekendprogrammering van Radio 538 gaat op de schop, maar ook de nachtprogrammering doordeweeks. Opvallendste wijzigingen zijn dat Daniel Lippens voortaan tot 1 uur doorgaat en het creëren van een langer programma tussen 1 en 4 uur.

Radio 538 wijzigt ook nachtprogrammering Reden voor de wijziging van de nachtprogrammering is onder meer het vertrek van Anoûl Hendriks naar Slam!

De nacht van zondag op maandag blijft gelijk met Edwin Noorlander (0-2 uur), Mart Meijer (2-4 uur) en Desmond Baidjoe (4-6 uur). De overige doordeweekse nachten veranderen wel.

De avondshow van Daniel Lippens duurt voortaan drie uur en gaat nu door tot 1 uur. Hierdoor vervallen de separate programma’s tussen middernacht en 2 uur en tussen 2 en 4 uur. Deze worden nu vervangen door één programma tussen 1 en 4 uur.

In de nachten van maandag op dinsdag en dinsdag op woensdag blijft Edwin Noorlander te horen, terwijl Mart Meijer de andere twee nachten voor zijn rekening neemt. Bas Menting blijft tussen 4 en 6 uur op zender.

Afgelopen week maakte Radio 538 ook al bekend de andere twee nachten te wijzigingen. Vanaf komend weekend zijn Daniel Lippens en Mark Labrand in de nacht van vrijdag op zaterdag te horen, terwijl alle mixshows naar de nacht van zaterdag op zondag zijn verschoven. [Radiowereld.NL]