Zoek
Sluit dit zoekvak.

Snipperhit vanaf maandag terug op Radio Veronica

Één van de oudste spellen van de radio keert terug bij Veronica: de Snipperhit. Vanaf maandag (1 juli) maken luisteraars, door te raden welke plaat het is, kans op de jackpot die kan oplopen tot 15.000 euro.

Snipperhit vanaf maandag terug op Radio Veronica Radio Veronica laat gedurende twee weken elke werkdag tussen 7 en 18 uur regelmatig de Snipperhit opgave horen.

Dit is een ultrakort muziekfragment. Wie denkt te weten wat de titel van de plaat is en wie de artiest is, kan zich aanmelden voor het spel via de website en de app.

Uit alle aanmeldingen selecteert Radio Veronica kandidaten die in de uitzending hun antwoord mogen geven. Is het antwoord goed, dan wint hij/zij de jackpot. Is het antwoord fout, dan wordt de pot verhoogd met 150 euro.

Mocht op vrijdag 12 juli om 16.45 uur de Snipperhit nog niet geraden zijn, dan volgt tussen 17 en 18 uur een finalespel. Dan gaat na het geven van een hint de telefoonlijn steeds een minuut lang open en mogen luisteraars die in de uitzending gehaald worden hun oplossing geven. Dit wordt net zo lang herhaald tot er een goed antwoord is goed antwoord is gegeven. [Radiowereld.NL]