Search
Close this search box.

Coen & Sander bij Strandfestival Zand (filmpje)

Coen Swijnenberg en Sander Lantinga zijn de nieuwe presentatoren van Strandfestival Zand, dat op zaterdag 24 augustus plaatsvindt op het strand van Almere. Ook treedt het duo van Radio 538 op als DJ-act, waarbij ze het festival feestelijk afsluiten op het hoofdpodium.

Met de toevoeging van Coen & Sander is de line-up voor de twaalfde editie tevens compleet. Coen Swijnenberg en Sander Lantinga nemen het stokje nu over van Lieke van Lexmond en Jeroen van Koningsbrugge, die de afgelopen edities gastvrouw en -heer waren.

In totaal staan er bijna twintig acts, waaronder André Hazes, Guus Meeuwis, Ronnie Flex & Deuxperience, Kraantje Pappie, Maan, Tino Martin, Snollebollekes, 25 Years Charly Lownoise & Mental Theo en Kris Kross Amsterdam. Er zijn nog kaarten vanaf 42.95 euro per stuk beschikbaar voor het feestje op het strand van Almere wat 25.000 bezoekers trekt. [Radiowereld.NL]
Foto: Ruben Abel