Zoek
Sluit dit zoekvak.

KPN introduceert kinderzender DreamWorks

Klanten van KPN kunnen vanaf deze week ook naar DreamWorks kijken. Dit is een 24-uurs HD-kanaal voor kinderen. DreamWorks is vanaf 23 juli te zien voor alle klanten met Interactieve TV van KPN, KPN iTV. In het begin met een kleiner aanbod en vanaf september met een volledig 24-uurs uitzendschema.

KPN introduceert kinderzender DreamWorks“KPN blijft de beste content aanbieden voor zijn tv-klanten”, zegt Stijn Nuijten, directeur Marketing van KPN.

We zijn verheugd om het wereldberoemde DreamWorks te kunnen verwelkomen op ons tv-platform en daarmee een verscheidenheid aan klassieke geanimeerde titels voor kinderen en andere fans toe te kunnen voegen.

Nieuwe zenders bij KPN
Recent heeft KPN het zenderaanbod voor alle tv-klanten uitgebreid met FOX Sports 1, njam!, Love Nature en TV538. Klanten van KPN met het duurdere Pluspakket hebben twee nieuwe zenders gekregen, 100%NL TV en Stingray Classica. [Radiowereld.NL]