Qmusic laat Gert-Jan en Marlon binnen een week trouwen

[Update] Als alles goed gaat hebben Gert-Jan en zijn vriendin Marlon elkaar over precies een week het jawoord gegeven. Vrijdag werd bekend dat Mattie Valk en Marieke Elsinga van Qmusic voor dit stel een bruiloft gaan regelen in een week.

Qmusic laat Gert-Jan en Marlon binnen een week trouwen Ruim 5300 stellen meldden zich aan voor ‘Wedding in a Week‘. Gert-Jan verraste Marlon vrijdagmorgen tussen 6.00 en 9.00 uur met het nieuws, vergezeld door vrienden en familie en een camera van Qmusic.

Het ochtendshow-team gaat alles regelen in een week. Van trouwjurk passen tot de ceremonie, ringen, een bruidstaart, vervoer voor alle gasten en een feest met het liefst ook nog leuke artiesten.

Mattie: “Het wordt een spannende week, die uiteindelijk voor Gert-Jan en Marlon eindigt met de dag van hun leven. We gaan alles op alles zetten. Muziek krijgt een belangrijke rol tijdens de bruiloft, want we zijn natuurlijk wel een radiostation. Vanaf maandag kunnen de luisteraars alles horen over de voorbereidingen“. [Radiowereld.NL]