Anita Witzier zonder Jan en Ajouad terug met De Reünie

Er kunnen weer herinneringen worden opgehaald aan de middelbare schooltijd in een nieuwe zesdelige reeks van het tv-programma ‘De Reünie’. Met leerlingen van toen gaat Anita Witzier zonder Jan en Ajouad op zoek naar nieuwe levensverhalen van oud-leerlingen op de plek waar het ooit allemaal begon: hun oude school.

Anita Witzier zonder Jan en Ajouad terug met De Reünie In het klaslokaal van toen ontmoeten de medeklasgenoten elkaar, delen ze verhalen van vroeger en horen hoe het iedereen is vergaan.

Dat zorgt volgens de omroep voor mooie, vrolijke en soms ook aangrijpende verhalen.

Anita wordt in het nieuwe seizoen (vanaf woensdag (23 oktober) niet meer bijgestaan door Jan Kooijman en Ajouad El Miloud. Jan, Ajouad en Anita namen de presentatie van De Reünie in 2017 over van Patrick Lodiers. Het tv-programma werd toen grondig op de schop genomen. Anita nam de centrale presentatie voor haar rekening, terwijl Jan en Ajouad op pad gingen om reportages te maken.

In elke aflevering op NPO 1 om 21.20 uur ontmoet Anita stuk voor stuk openhartige mensen die graag over hun levens vertellen. Zo reist ze naar Appingedam waar boerenzonen en kinderen van asielzoekers bij elkaar in de klas zaten en reist ze naar Limburg om herinneringen op te halen aan het Venlo van de Katholieke jaren ’70.

Anita Witzier: “De middelbareschooltijd is een intense en vormende tijd. Vriendschappen die ontstaan, ontdekken wie je zelf bent, een eerste verliefdheid, een blik op ‘later’…  Heel leuk en bijzonder om in deze nieuwe reeks ook echt terug te gaan naar de omgeving en de school van toen en om die tijd van vroeger ook letterlijk te kunnen ruiken, zien en horen.” [Radiowereld.NL]
Foto: Stijn Ghijsen

Gerelateerde berichten


Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email