Zoek
Sluit dit zoekvak.

Geen talkshow meer voor Art Rooijakkers bij RTL

Art Rooijakkers wil geen talkshow meer presenteren voor RTL. Dat betekent geen dus geen nieuw seizoen meer van ‘Zomer Met Art’, dat vertelde hij vanmorgen aan Koen Hansen op 100% NL. Art Rooijakkers: “Ik laat het zomercorvee graag aan iemand anders over”

Een nieuw zomerprogramma? Nee, ik heb dat afgelopen zomer met plezier gedaan maar ik denk niet dat er een nieuw seizoen in zit”, zo vertelt Rooijakkers.

Ik heb deze zomer veel tijd gemist met mijn tweeling. Als het even kan, laat ik het corvee graag aan iemand anders over. En daarnaast gaan Eva en Beau dat volgens mij nu gewoon met zijn tweeën doen. Je weet natuurlijk nooit wat er in de toekomst gebeurd, maar voorlopig was dit het allerlaatste seizoen van Zomer met Art. Nu mijn kinderen nog jong zijn, wil ik de zomer lekker met hen doorbrengen.

Vanavond start tevens zijn nieuwe programma ‘Rooijakkers Over De Vloer’, het programma wat hij van Peter van der Vorst over heeft genomen: “Peter van der Vorst heeft met de eerste aflevering meegekeken en laten weten dat hij tevreden is. Dat is natuurlijk fijn, wanneer de baas dat zegt. En zijn tips? Dat ik gewoon alles kan en moet vragen, en of mensen antwoord willen geven merk je dan snel genoeg.” [Radiowereld.NL]

Foto: William Rutten