Zoek
Sluit dit zoekvak.

Frank van der Lende genomineerd voor Best Geklede Man

Volgens Esquire is 3FM deejay Frank van der Lende ook genomineerd voor de prijs van ‘Best Geklede Man’ 2019. De lijst is samengesteld door een jury van het blad dat de verkiezing jaarlijks organiseert.

Als ik de deur uitloop, wil ik in mijn outfit altijd één ding hebben waar ik trots op ben,” zo vertelt hij tegen Esquire.

“Vaak draag ik een mooie donkere spijkerbroek met een simpel wit T-shirt, maar dan zorg ik ervoor dat ik er een coole ketting bij draag. Een outfit mag heel basic zijn, maar er moet iets in zitten wat de aandacht oproept. Een nonchalant randje.”

Naast de deejay van 3FM zijn er slecht zes andere mensen genomineerd voor de titel Best Geklede Man 2019. Net als voorgaande jaren staan er alleen mensen in de lijst die regelmatig in de media staan zodat het blad zoveel mogelijk aandacht krijgt. De juryprijs wordt dit jaar op 14 november bekendgemaakt.

Frank van der Lende
Frank van der Lende kwam op zijn 19e, na zijn studie Journalistiek, in 2007 binnen via de BnnUniversity bij Bnn. Hij maakte zijn eerste eigen programma Nachtbrakers op Radio 1. Daarna was hij een tijd te horen met De Bende van Van der Lende bij Powned op 3FM. Eind 2014 keerde hij terug bij Bnn en nam hij That’s Live over van Eric Corton.

Op vrijdagen luidde hij samen met Timur Perlin het weekend in met ‘Live Vanuit Klazienaveen’. Frank van der Lende presenteerde van 1 juli 2015 tot eind 2017 de middagshow als opvolger van de naar Radio 538 vertrokken Coen Swijnenberg en Sander Lantinga. Daarna volgden programma’s in het weekend.

Per 3 september 2018 presenteert Van der Lende een avondprogramma op NPO 3FM van 18.00 tot 21.00 uur. [Radiowereld.NL]
Foto: Bnn-Vara/Hans-Peter van Velthoven