Luisteraar Qmusic wint 100.000 euro door geluid te raden (filmpje)

Het Geluid van Qmusic is donderdagmorgen eindelijk geraden. Tijdens de ochtendshow van Mattie Valk en Marieke Elsinga wist een luisteraar uit Veenendaal na twee maanden het goede antwoord te geven. Ze wint hiermee 100.000 euro belastingvrij.

Het geluidje was een ‘het verstellen van een wereldstekker in de juiste stand’. Dat geluid van het radiospelletje was op dat moment 100.000 euro waard. Niet eerder werd zo’n hoog bedrag gewonnen met het raden van het geluid.

Deze opgave van Het Geluid liep sinds 12 augustus; het duurde dus precies 74 dagen voordat het juiste antwoord op de radio werd gegeven.

Het hoogste bedrag tot nu toe was 63.700 euro. In totaal is in de 12 jaar dat Het Geluid gespeeld wordt, ruim een miljoen euro aan prijzengeld uitgekeerd. [Radiowereld.NL]