Carrie ten Napel zoekt hunebeden in Drenthe

Voor Omroep Max gaan Carrie en Evert ten Napel vanaf maandag 30 december aan de slag in het nieuwe tv-programma ‘Op weg: Hunebed Highway’. De vier afleveringen zijn te zien t/m vrijdag 3 januari (m.u.v. woensdag 1 januari) om 18.45 uur op NPO 2.

Carrie ten Napel volgt in deze vier afleveringen de Hunebed Highway N34, de Route 66 van Drenthe. Ook bezoekt ze de naastgelegen hunebedden, historische dorpen en natuurgebieden.

Ook mag ze in elke aflevering met haar vader Evert op stap. Samen gaan ze naar de plekken in Drenthe die voor Evert belangrijk zijn (geweest).

In de eerste aflevering op maandag 30 december om 18.45 uur op NPO 2 staat veen en turf in Zuidoost Drenthe centraal. Daarna volgt een bezoek aan een hunebed, het Hondsrug-gebied, het Rensenpark en een vrouwelijke herder met haar Drentse heideschapen. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten