Van Peperstraten presenteert schaatsprogramma met BN´ers

Toine van Peperstraten presenteert zaterdag (30 november) het schaatsprogramma ‘De ijzersterkste’, waarin oud-schaatskampioenen Marianne Timmer en Rintje Ritsma twaalf bekende mannen en vrouwen klaarstomen voor een schaatswedstrijd. ‘De ijzersterkste’ is 6 weken lang te zien om 20.30 uur op NPO1 bij AvroTros.

Schaatsen zit in ons DNA. Zodra het vriest, heeft iedereen het over de Elfstedentocht. Als onze schaatshelden aantreden, zitten we massaal voor de buis. Ons kleine kikkerlandje is een grootheid in de schaatswereld door de vele schaatshelden die wij rijk zijn.

Schaatskampioenen Marianne Timmer en Rintje Ritsma stomen dit najaar twaalf bekende mannen en vrouwen klaar voor een ijskoude strijd in het nieuwe tv-programma ‘De ijzersterkste’. Toine van Peperstraten presenteert het en schaatsheld Jochem Uytdehaage keert ook terug naar het ijs, maar dit keer als reporter langs de baan. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten