Kink herdenkt Arjen Grolleman

Op 20 januari is het alweer 10 jaar geleden dat Arjen Grolleman overleed. Kink FM-deejay van het eerste uur, de enige deejay die overbleef toen de radiozender dreigde om te vallen en de belichaming van waar Kink voor stond: Arjen was Kink, Kink was Arjen.

Kink herdenkt Arjen Grolleman Op maandag 20 januari 2020 staat Kink stil bij het leven, werk en overlijden van Arjen.

Van 19 uur tot 22 uur zijn diverse fragmenten van zijn radioprogramma’s te horen.

Ook laat Kink zijn favoriete muziek horen. Vrienden en oud-collega’s, waaronder Jantien van Tol, Bob Rusche en Mark van der Molen zullen herinneringen ophalen over wat Arjen zo bijzonder maakte, dierbare herinneringen en die afschuwelijke dag in januari 2010. [Radiowereld.NL]

Foto: Kink

Gerelateerde berichten