Search
Close this search box.

Marconi Award Beste Zender voor Qmusic

De Marconi Award Beste Zender 2019 gaat naar Qmusic. De prijs werd uitgereikt door Radio 2 Jurre Bosman, Directeur Audio bij NPO. De prijs werd in ontvangst genomen door programmadirecteur Dave Minneboo. Andere genomineerden voor de Marconi Award voor Beste Zender waren NPO Radio 2 en NPO Radio 4.

Marconi Award Beste Zender voor Qmusic Programmadirecteur Dave Minneboo: “Ik ben supertrots op deze prijs. We scoorden het afgelopen jaar het hoogste marktaandeel ooit sinds de oprichting van Qmusic. Dat doen we met de ochtendshow met Mattie en Marieke, die maar blijft groeien.

Met Domien Verschuuren die als een vis in het water is met de middagshow. En niet te vergeten, de enige echte hitlijst van Nederland, de Top 40. Ik heb de eer om hier te mogen staan maar het is natuurlijk een prijs voor onze hele club die al 15 jaar bouwt aan de zender.

De Marconi Award Beste Zender 2019 werd op donderdag 30 januari uitgereikt tijdens het RadioGala van het Jaar.

Naast de Marconi Awards werden er tijdens het RadioGala van het Jaar donderdagavond ook publieksprijzen uitgereikt, waaronder de prestigieuze Gouden RadioRing.

De vakjury voor de Marconi Awards bestond voor deze editie uit: Wibo Dijksma (juryvoorzitter AvroTros), Roos Abelman (BNR Nieuwsradio), Marc Adriani (Talpa Radio), Bart Arens (NPO Radio 2), Eva Cleven (NPO FunX), Jan-Willem van Engelen (NPO Radio 2 & 5), Beitske de Jong (NPO Radio 4), Dave Minneboo (Qmusic) en Jordi Warners (Qmusic). [Radiowereld.NL]
Foto: video still Youtube