Search
Close this search box.

Radio 538 live vanaf Zandvoort tijdens GP Weekend

Radio 538 is het hele raceweekend in mei live aanwezig bij Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix 2020. Wietze de Jager maakt samen met Klaas van der Eerden en Chris Bergström op vrijdag, zaterdag en zondag programma vanaf het circuit in Zandvoort. De 538-studio staat in de F1 Fanzone.

Radio 538 live vanaf Zandvoort tijdens GP Weekend De radiozender brengt op 1, 2 en 3 mei via de uitzendingen en online het ultimate race festival, de sfeer én oranjegekte bij de luisteraars thuis.

Radio 538 zorgt ervoor dat de luisteraars er op iedere mogelijke manier bij zijn, met winacties voor tickets in aanloop naar de Grand Prix en live uitzendingen vanaf Zandvoort.

Ik kijk hier echt enorm naar uit. Samen met vaste sidekicks Chris en Klaas storten we ons drie dagen in de Formula 1 Dutch Grand Prix 2020”, aldus Wietze de Jager.

We zenden live uit, onze studio staat in de fanzone naast het circuit. Ik heb zin om na afloop van de races neer te strijken in de village en een drankje te doen met de luisteraars en fans. We ontvangen vrienden van de show en gaan er op uit om alles wat er rondom de races gebeurt vast te leggen.

‘Weekend Wietze’ is vrijdag 1 mei tussen 18.00 uur en 21.00 uur te horen en zaterdag 2 en zondag 3 mei tussen 12.00 uur en 15.00 uur.

Radio 538 is tevens naamgevend partner van de Official 538 Dutch Grand Prix Village: dé ultieme F1 beleving waarbij fans vier nachten kamperen op loopafstand van het circuit in vooropgezette accommodaties. Hier zitten ook unieke extra’s bij, zoals een pitwalk op donderdagavond, als eerste de Fanzone in, live voorbeschouwingen, ontbijtsessies met Jan Lammers en nog veel meer. [Radiowereld.NL]
Foto: Radio 538