Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vlaanderen: Joe start nieuwe jaar met nieuwe programmering

De Vlaamse commerciële radiozender Joe is het nieuwe jaar gestart met een vernieuwde programmering. Het station heeft versterking gekregen van Bart-Jan Depraetere en Evi Geysels, terwijl Leen Demaré en Peter Verhoeven niet meer te horen zijn.

Vlaanderen: Joe start nieuwe jaar met nieuwe programmering De programmering gedurende de werkdag blijft grotendeels overeind met Sven Ornelis en Anke Buckinx op werk naar het werk, Alexandra Potvin tussen 9 en 12, Tess Goossens tijdens de lunch en Carl Schmitz in de middag.

Ook Raf van Brussel en Rani de Coninck blijven op hun post tijdens avondspit, alleen duurt hun show voortaan een uur korter. Om 18 uur start Bart-Jan Depraetere met het nieuwe programma “Best of 70’s, 80’s en 90’s.” Depraetere is een nieuwe stem op Joe. Hij was tot voor kort te horen bij zusterstation Qmusic.

Na 21 uur is op maandag tot en met donderdag het programma “Joe Easy” met Anne Paulissen te horen. Op vrijdagavond presenteert Elke van Mello “Joe Funk”.

Weekend
In het weekend zijn tussen 7 en 9 uur afwisselend Ann van Elsen, Van Olmen en Paulissen te horen, terwijl Born Crain tussen 9 en 10 uur “Best of Belgium” presenteert. Op zaterdag is daarna tot 12 uur “Het Heilig Huis van Hanssen” met Evi Hanssen te horen, terwijl Kris Wauters op zondag voor “Zot gedraaid” achter de microfoon kruipt.

Tussen 12 en 16 uur is opnieuw een nieuwe stem te horen: Evi Geysels. Zij was tot voor kort in het weekend op NRJ te horen. De drie uur daarna is Jan Bosman te horen. Bosman presenteerde de afgelopen jaren de dagelijkse avondshow, maar lijkt nu langzaam maar zeker dezelfde richting als Leen Demaré (57) op geduwd te worden. Ook zij was jarenlang dagelijks te horen op Joe, verhuisde daarna in het weekend en werd onlangs wegens “vernieuwingen” ontslagen. Ze vertrok met stille trom.

Peter Verhoeven
Ook Peter Verhoeven, die twee jaar lang de vroege ochtendshow op werkdagen live vanuit Los Angeles presenteerde, is uit het programmaschema van Joe verdwenen. [Radiowereld.NL]