Search
Close this search box.

Gijs 2.0 nieuw KRO-lunchprogramma op Radio 2

Gijs 2.0 is de titel van het nieuwe radioprogramma van Gijs Staverman op Radio 2, zo meldt de KRO in een persbericht. Op 2 januari 2014 is de eerste uitzending van het nieuwe lunchprogramma dat iedere werkdag tussen 12.00 en 14.00 uur te horen is.

Gijs 2.0 wordt een vernieuwend en positief lunchprogramma waarvan muziek en het gesprek van de dag de belangrijkste ingrediënten zijn. Staverman draait prettige muziek en praat de luisteraar bij over wat er in de wereld gebeurt op het gebied van actualiteit en entertainment.

In juli werd bekend dat Gijs Staverman de overstap van Q-music naar Radio 2 maakt. Hij presenteerde tot voor kort een dagelijks programma bij het landelijke commerciële radiostation Q-Music.

Gijs Staverman: “Het is wat ik het liefst doe: radio maken en ik heb enorm veel zin om te beginnen met Gijs 2.0. Het wordt het vrolijkste lunchprogramma van de Nederlandse radio, daar ben ik van overtuigd. De luisteraar moet er een prettig gevoel aan overhouden en is na Gijs 2.0 weer helemaal bijgetankt en klaar voor de rest van de dag”. [Radiowereld.NL]