Zoek
Sluit dit zoekvak.

Radio 538 start met voorjaarseditie Win met de Zin

Radio 538 start maandag (2 maart) met een nieuwe editie van “Win met de zin”. Het concept is simpel: Vier stemmen zeggen de zin “Win Met De Zin”. Wie de vier stemmen goed weet te raden wint de jackpot.

Radio 538 start met voorjaarseditie Win met de Zin Het is voor het eerst in vijf jaar  dat Radio 538 het spelletje ook in het voorjaar speelt. De afgelopen jaren werd het alleen in het najaar gespeeld.

Het geeft aan dat de concurrentie op de radio momenteel moordend is, want ook Sky Radio en Qmusic pakken uit met grote winacties.

Vier weken lang
Ook dit keer wordt Win met de Zin gedurende vier weken elke werkdag tussen 7 en 19 uur ieder uur gespeeld op Radio 538. In de weekenden wordt het spel niet gespeeld.

De eerste opgave van Win met de Zin is al gelijk 5.000 euro waard. Elke keer dat de juiste vier namen niet worden geraden wordt de jackpot verhoogd met 250 euro. Zodra er een winnaar is, start gelijk een nieuwe opgave die eveneens al gelijk 5.000 euro waard is.

Ook dit keer moet iedereen die mee wil doen zich aanmelden via de 538 app. Dat kan via de grote paarse knop. Uit alle aanmeldingen selecteert Radio 538 elke dag een aantal kandidaten die worden gebeld om die dag mee te spelen. Bovendien moet iedereen die mee wil spelen zich vanaf maandag elke dag opnieuw aanmelden.

Wie zich minstens twee dagen achter elkaar aanmeldt loopt kans om een hint te krijgen van de jury via een pushbericht, waardoor er een grotere kans is om het juiste antwoord te geven.

1e opgave zondag in Shownieuws
Zondagavond is de eerste Opgave van Win met de Zin voor het eerst te horen in de late editie van Shownieuws op SBS6. Meespelen met de Actie kan echter pas maandag, 07.00 uur, wanneer de Opgave voor het eerst op Radio 538 te horen is.

Het maximale bedrag dat te winnen is, bedraagt 100.000 euro. Afgelopen najaar werd Win met de zin zelfs verlengd en won een kandidaat 72.000 euro, de hoogste jackpot ooit van dit spel. Dit is overigens niet de hoogste prijs uit de Nederlandse radiogeschiedenis. Niet Qmusic, Radio 538 of Radio 10 maar Sky Radio gaf in 2005 al een keer 123.000 euro weg aan een luisteraar. [Radiowereld.NL]