3FM komt met de eerste Klomp Top 100

Het zijn rare tijden: muziekliefhebbers zitten thuis nu veel concerten zijn afgelast, maar de muzikanten natuurlijk ook. Daarom brengt NPO 3FM een ode aan muziek van Nederlandse bodem met de 3FM Klomp Top 100.

3FM komt met de eerste Klomp Top 100 De lijst met de beste honderd Nederlandstalige liedjes is vrijdag 27 maart van 10 tot 18 uur te horen op 3FM.

Stemmen voor de lijst kan nu al via de site van het station.

Van maandag (23 maart) tot en met donderdag 26 maart neemt 3FM alvast een aanloop naar deze lijst: dan is tussen 13 en 16 uur bij Herman Hofman, die onlangs van plek wisselde met Angelique Houtveen, alleen muziek van Nederlandse bodem te horen.

Van Eefje de Visser tot Naaz, van Kensington tot Typhoon en van Duncan Laurence tot de Jeugd van Tegenwoordig.

Quarantaine Request
Naast het aanvragen van Nederlandstalige nummers, kunnen 3FM-luisteraars ook een liedje voor een ander aanvragen onder de noemer ‘Quarantaine Request’.

Een muzikaal hart onder de riem steken kan voor iemand die ziek is, uit voorzorg in thuisquarantaine zit of iemand die aan het thuiswerken is geslagen en de hele dag niemand ziet. Een liedje aanvragen kan via de 3FM-app door een bericht naar de studio te sturen. Per show kiest de deejay van dienst een verzoek dat gedraaid wordt. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten