Davina Michelle geeft miniconcert zonder publiek bij 538

Onder de noemer ’17 miljoen mensen’ geeft Davina Michelle vier akoestische optredens in een leeg Ahoy in Rotterdam. Ze wordt bijgestaan door Snelle, Di-rect Rolf Sanchez, Maan, Emma Heesters, Wulf, Alain Clark en Glen Faria. Het concert is live te zien en te horen bij 538.

Radio 538 en Davina Michelle willen hiermee alle Nederlanders een hart onder de riem steken tijdens de coronacrisis.

Het publiek zit niet op de tribune, maar thuis. Vanaf aanstaande vrijdag is ’17 miljoen mensen’ vier vrijdagen te volgen via TV 538 en Radio 538 om 21.00 uur .

Davina Michelle: ‘Nadat onze shows in de AFAS gecanceld werden, zijn we meteen gaan denken hoe we uit deze situatie toch een klein sprankje positiviteit kunnen halen.

We hebben gezocht naar een manier om met andere artiesten zo veilig en verantwoord mogelijk muziek te maken voor een zo groot mogelijk publiek. Want als jullie niet naar ons kunnen komen, komen wij wel naar jullie!’

Davina Michelle geeft samen met twee gastartiesten een miniconcert zonder publiek. Nederlandse artiesten Snelle, DI-RECT, Rolf Sanchez, Maan, Emma Heesters, Wulf, Alain Clark en Glen Faria werken mee aan deze akoestische optredens in een leeg Ahoy.

Iedere aflevering van ’17 miljoen mensen’ eindigt met een nieuwe versie van ’15 miljoen mensen’ die speciaal voor dit project is geschreven en door Davina en de gastartiesten samen wordt gezongen.  [Radiowereld.NL]
Foto: Radio 538