Europese radiostations sluiten zich aan bij actie 3FM-deejay

[Update] Het idee van 3FM-ochtenddeejay Sander Hoogendoorn om vrijdagochtend om 8.45 uur “You’ll Never Walk Alone” van Gerry & The Pacemakers te draaien op zoveel mogelijk radiostations, krijgt ook steun van radiostations elders in Europa.

Europese radiostations sluiten zich aan bij actie 3FM-deejay Met de actie wil Hoogendoorn iedereen die met de coronacrisis te maken heeft er niet alleen voor staat.

Dinsdag sloten onder meer NPO Radio 1, Radio 2, Radio 4, Radio 5, KX Radio, Veronica, Radio 10 en 100% NL zich aan bij de actie. In België zal de plaat vrijdagochtend klinken op VRT Radio 2, MNM en Studio Brussel.

In het Verenigd Koninkrijk hebben BBC Radio 1 en 2 al toegezegd de plaat te gaan draaien, terwijl ook de Oostenrijkse publieke omroep meedoet. Maar ook stations in Luxemburg, Bulgarije, Spanje, Duitsland ondersteunen de actie.

WOW! heel veel Europese radiovrienden doen ook mee!”, twittert Hoogendoorn trots. [Radiowereld.NL]
Foto: video still 3FM

Update
Ook de Vlaamse radiostations VRT Radio 1, Willy, NRJ, Joe, Klara, Nostalgie en Qmusic doen mee.