Qmusic Vlaanderen haalt ochtendtrio uit elkaar

Qmusic in Vlaanderen heeft maandag haar ochtendtrio, bestaande uit Sam de Bruyn, Wim Oosterlinck en Inge de Vogelaere, uit elkaar gehaald. De reden is dat De Bruyn in direct contact is geweest met een corona patiënt en een kleine verkoudheid heeft.

Qmusic Vlaanderen haalt ochtendtrio uit elkaar De Bruyn presenteert het programma vanuit huis, terwijl Oosterlinck en De Vogelaere elk in een aparte studio zitten.

Het is even schrikken om te horen dat je eerstelijns contact bent met een coronapatiënt, maar dan is het meteen duidelijk dat je het zekere voor het onzekere neemt”, aldus De Bruyn.

Nog voor ik op de hoogte was van een mogelijke eerstelijnsbesmetting, had ik voor het weekend al extra opgeroepen aan iedereen om zoveel mogelijk thuis te blijven. Lang leve de technische mogelijkheden van radio, waardoor ik mee de Q-ochtendshow kan blijven presenteren vanuit mijn living.

Maar ook voor het splitsen van Oosterlinck en De Vogelaere is een reden. “De reden om gescheiden te blijven is om dat als iemand ziek wordt, niet iedereen meteen ziek wordt”, aldus Oosterlinck. “Dat we toch kunnen blijven doorgaan”, vult De Vogelaere aan.

We doen alsof het gezellig is, maar eigenlijk is dat niet zo”, besluit Oosterlinck. [Radiowereld.NL]