Zoek
Sluit dit zoekvak.

Sky Radio introduceert nieuw spel ‘Duizend Euro Dubbelhit’

P!nk, Ed Sheeran, Adele en vele andere artiesten leveren in de maand maart geld op bij Sky Radio. Het non-stop muziekstation introduceert de ‘Duizend Euro Dubbelhit’, een nieuw radiospelletje waarbij luisteraars een geldbedrag van 1.000 euro kunnen winnen als zij twee keer een hit horen van één van hun favoriete Sky artiesten.

Sky Radio introduceert nieuw spel 'Duizend Euro Dubbelhit' Iedere werkdag tussen 09.00 en 17.00 uur kunnen luisteraars meespelen met de Duizend Euro Dubbelhit.

Het spel is simpel; elke dag staat er een artiest centraal, bijvoorbeeld Adele.

Wanneer luisteraars twee keer direct achter elkaar een hit van deze artiest horen, kunen ze dat melden in de app van Sky Radio en maken zij kans op het geldbedrag. Gedurende de dag zijn er meerdere winmomenten.

De Sky Radio Duizend Euro Dubbelhit wordt van 2 tot en met 27 maart iedere werkdag tussen 09.00 en 17.00 uur gespeeld bij Sky Radio.

Dit is overigens niet de hoogste prijs uit de Nederlandse radiogeschiedenis. Niet Qmusic, Radio 538 of Radio 10 maar Sky Radio gaf in 2005 al een keer 123.000 euro weg aan een luisteraar. [Radiowereld.NL]