Search
Close this search box.

538 Koningsdag gaat beperkt door

538 gaat Koningsdag traditiegetrouw toch vieren op maandag 27 april. Vanwege de huidige omstandigheden gaat het geplande event in Breda niet door. Het radiostation gaat nu een nieuw, gratis en corona-proof Oranjefeest organiseren.

538 Koningsdag gaat beperkt door 538 Koningsdag is dit jaar voor iedereen vanuit eigen huis, tuin of balkon te volgen via Radio 538, TV 538, SBS6 en online. De uitzendingen beginnen om 15 uur.

Op deze manier kunnen meer mensen dan ooit toch Koningsdag vieren, verspreid door het hele land en interactief. De complete line-up wordt de komende tijd bekendgemaakt.

Menno de Boer, radio director Radio 538: ‘Met de ‘Live Lunch’ en de shows van Davina Michelle in Ahoy hebben we de afgelopen weken met 538 de kracht van livemuziek kunnen ervaren en dat willen we op 27 april ook doen. We brengen de optredens van de grootste nationale en internationale artiesten en het oranjegevoel bij iedereen in huis.

Het publiek wordt actief onderdeel van de uitzending en zo vieren we het samen op afstand. We zijn druk bezig met het samenstellen van de line-up. 538 dj’s Lucas & Steve zijn erbij en we hebben de inmiddels nationaal bekende ‘Orgel Joke’ bereid gevonden 538 Koningsdag te openen met het Wilhelmus.

Je voelt, dit wordt een unieke dag en we hopen dat iedereen, ondanks de lastige tijd waar we in zitten, op z’n eigen manier mee feest. Koningsdag = 538!‘ [Radiowereld.NL]