Peter van Bruggen maakt podcast over beroemde pophelden

Peter van Bruggen maakt voor NPO Radio 5 een zesdelige podcastserie over wereldberoemde pophelden die hij in de jaren ’70 en ’80 heeft ontmoet. Denk hierbij aan Paul McCartney, Van Morrison en bijvoorbeeld Paul Simon en Elton John.

Peter van Bruggen maakt podcast over beroemde pophelden De reeks Soundcheck bevat anekdotes, herinneringen en gesprekken die Van Bruggen met grote namen had.

De 71-jarige radiomaker vertelt over zijn ontmoetingen met wereldsterren.

Hij reed met ze mee naar optredens, zat met ze in kleedkamers en kwam op bezoek bij hen thuis.

In de eerste drie afleveringen vertelt Van Bruggen, die legendarische radioprogramma’s als Weeshuis van de Hits en de Breakfastclub maakte, over zijn ontmoeting met Elton John, Blondie en Sting. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten