Zoek
Sluit dit zoekvak.

Uit Het Media Archief: De start van Evers Staat Op op 538 (audio)

Evers Staat Op, wie is er niet mee opgestaan? Eerst op Radio 3FM en later op Radio 538. Vandaag (17 april) is het precies 20 jaar geleden dat Edwin Evers zijn eerste ochtendshow presenteerde op Radio 538 en de zender zich klaar maakte voor de nummer 1 positie.

Uit Het Media Archief: De start van Evers Staat Op op 538 (audio) Naast Evers, Romijn en Bosscha begonnen die dag ook Jeroen van Inkel op radio 538 om het sterrenteam compleet te maken.

De eerste jaren presenteerde Evers zijn ochtendshow met Rick Romijn en CobusBosscha. Maar hoe klonk het eerste uur van Evers Staat Op op Radio 538, waarin hij toenmalige directeur Erik de Zwart z’n bed uitbelde omdat de koffiemelk op was? Dat is hieronder terug te luisteren.

Op 21 december 2018 nam Evers na 21 jaar, waarvan bijna 19 jaar op Radio 538, afscheid van het ochtendprogramma. [Radiowereld.NL]
Foto’s: Radio 538/William Rutten en eigen archief