Veranderingen bij Radio 10 en Radio Veronica (Update)

[Update] Bij Radio 10 en Radio Veronica worden vanaf volgend weekend wijzigingen doorgevoerd in de programmering. Nog niet alle details zijn bekend, maar inmiddels vallen er wel steeds meer puzzelstukjes op hun plek.

Veranderingen bij Radio 10 en Radio Veronica (Update) Bij Radio 10 verhuist Silvan Stoet van de zaterdag- en zondagochtend naar de zaterdag- en zondagavond tussen 19 en 21 uur.

Stoet neemt de uren over van Lindo Duvall, die naar de zaterdagochtend tussen 7 en 11 uur verhuist. Robert Feller gaat die uren op zondagochtend vullen.

Naast op Radio 10 blijft Duvall ook op zaterdag- en zondagmiddag te horen op zusterstation Veronica. Geruchten gaan dat ook Stoet hier weer programma’s in het weekend gaat maken. Daarmee zou hij weer op het oude nest terugkeren, want voor zijn verhuizing naar Radio 10 in 2017 was Stoet ook al te horen op Veronica.

Maurice Verschuuren gaat weg bij Radio Veronica. Hij presenteert zondagavond zijn laatste programma voor de zender. Verschuuren was sinds begin 2017 op Veronica te horen.

Hoe de programmeringen van de twee radiostations er precies uit gaan zien is nog niet helemaal duidelijk, een woordvoerster van Talpa Radio liet vrijdag weten ‘hier op terug te komen.

Of de wijzigingen het gevolg zijn van de draconische maatregelen die Talpa door gaat voeren vanwege de coronacrisis, is niet bekend. [Radiowereld.NL]

Update
Naast Verschuuren raakt ook Jasper de Vries zijn vaste programma’s op zaterdag en zondag kwijt op Radio Veronica. Daarnaast bevestigde hij dat dit bezuinigingsmaatregelen zijn vanwege corona. De Vries mag de komende weken wel op zondagochtend tussen 8 en 12 uur “Goud van Oud” presenteren. Dit is echter tijdelijk.

René Verkerk en Dennis Verheugd krijgen er vanaf komend weekend een uur bij op Radio 10. Verkerk is dan tussen 11 en 15 uur te horen, terwijl Verheugd van 15 tot 19 uur achter de microfoon kruipt. De nieuwe programmering in het weekend ziet er op 10 als volgt uit:

Zaterdag
7-11 uur: Lindo Duvall
11-15 uur: René Verkerk
15-19 uur: Dennis Verheugd
19-21 uur: Silvan Stoet

Zondag
7-11 uur: Robert Feller
11-15 uur: René Verkerk
15-19 uur: Dennis Verheugd
19-21 uur: Silvan Stoet

Gerelateerde berichten