Eigen Huis & Tuin keert terug in nieuwe vorm bij RTL 4

Het tv-programma ‘Eigen Huis & Tuin’ keert in een dagelijkse versie terug op RTL 4 in een vernieuwde variant met Froukje de Both als presentatrice. Het zal vanaf 31 augustus iedere werkdag te zien zijn op de plek van ‘5Uur Live’, dat door Talpa is verhuisd naar SBS 6.

Eigen Huis & Tuin keert terug in nieuwe vorm bij RTL 4 Het nieuwe programma ‘Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven’ bij RTL 4 wordt gepresenteerd een boerderij in De Bilt en de presentatie is in handen van Froukje de Both.

Zij wordt ondersteund door vaste kok Hugo Kennis en een team van experts onder wie tuinman Tom Groot die bekendheid verkreeg na zijn deelname aan Boer zoekt Vrouw in 2014.

Peter van der Vorst, Directeur Content: “Ik ben blij dat we ons sterke merk Eigen Huis & Tuin in een nieuwe dagelijkse versie kunnen terugbrengen bij RTL 4. Het programma sluit perfect aan op de behoefte van onze kijkers: praktische tips op het gebied van wonen, lifestyle, tuinieren en koken waarmee je zelf direct aan de slag kunt om op die manier je leven leuker én gezonder te maken.  Een inspirerende en lekkere start van onze vooravond

De voormalige Radio 538 deejay Froukje de Both is erg blij dat ze dit programma mag presenteren. “Het is een format dat heel goed bij me past. Ik heb al jaren een grote affiniteit met interieur/wonen en ik ben altijd op zoek naar inspiratie m.b.t. alles wat te maken heeft met ‘lekker leven’ in en om het huis. Nu kan ik deze inspiratie dagelijks op doen en delen! Ik kan dan ook niet wachten om, samen met een geweldig team, aan de slag te gaan.” [Radiowereld.NL]