Joe België verlengt ochtendshow met een uur (filmpje)

De ochtendshow op Joe België met Sven Ornelis en Anke Buckinx duurt vanaf maandag (24 augustus) een uur langer. De show stopt dan niet om 9, maar om 10 uur. Daarnaast vervalt de dagelijkse lunchshow en keert Heidi van Tielen terug op de zender.

Joe België verlengt ochtendshow met een uur (filmpje) De verlengde ochtendshow is niet alleen op Joe te horen, maar ook via de diverse themakanalen van Joe op internet en DAB+. Echter wel met verschillende muziek.

We zijn heel blij dat we onze luisteraars vanaf volgende week niet 3 maar 4 uur gezelschap kunnen houden!” aldus Sven en Anke. “En we verrassen onze luisteraars ook graag met de rubriek ‘een kwartier plezier’ om kwart voor tien. Ideaal om je werkdag op te starten of om de stress van de ochtendrush even van je af te schudden”.

Door het verlengen van de ochtendshow begint Alexandra Potvin vanaf volgende week een uur later, namelijk om 10 uur. Ze gaat echter wel door tot 13 uur, terwijl Carl Schmitz daarna het stokje overneemt tot 16 uur. De separate lunchshow verdwijnt hierdoor.

De avondspits blijft ongewijzigd met Raf van Brussel en Rani de Coninck tussen 16 en 18 uur. Ook de avond blijft hetzelfde met ‘Best of 70’s, 80’s & 90’s’ met Bart-Jan Depraetere tot 21 uur en ‘Joe Easy’ met Anne Paulissen. Op vrijdagavond blijft Elke van Mello met ‘Funk & Disco’ te horen.

Van Tielen in het weekend
Nieuw in het weekend is Heidi van Tielen. Vanaf 5 september is zij elke zaterdagochtend te horen op Joe. Tussen 10 en 12 uur warmt ze de luisteraars op voor de Top 2000 en interviewt ze verschillende Belgische artiesten uit de lijst.

Voor Van Tielen betekent het na vijf jaar een terugkeer op Joe. In 2009 presenteerde ze de ochtendshow samen met Raf van Brussel en Alexandra Potvin en was ze ook te horen tijdens haar eigen programma’s “Heartbeats” en “90’s Unlimited”. In 2015 stapte ze over naar zusterstation Qmusic, waar ze in de ochtend te horen was. Vorig jaar zomer besloot ze hier echter mee te stoppen om zich volledig te concentreren op de komst van haar eerste kindje.

Ik heb genoten van deze maanden vol pampers en de flesjes maar het is bij mij enorm beginnen kriebelen om terug radio te maken”, aldus Heidi. “Al moet ik toegeven dat de radiomicrobe nooit is weggeweest. Ik heb jaren geleden de start meegemaakt van Joe, heb er zes jaar met veel liefde gewerkt, waarna ik een ongelofelijke tijd heb beleefd bij Qmusic. Dat ik vanaf dit najaar terug bij Joe achter de radiomicro kruip, voelt voor mij echt als thuiskomen

Ook nieuw in het weekend is ‘Love, Seks & Drama’ met Tess Goossens op zondagavond. Daarin speelt ze in op vragen en dilemma’s van luisteraars over liefde, seks en relaties. [Radiowereld.NL]
Foto: video still Youtube